viernes, 15 de octubre de 2010

Nuevos concierto de The New Zombis

Este fin de semana, doble tanda de conciertos zombieskos!


Hoy viernes a las 21:00 h aportaremos nuestro granito de arena en el Open Mic Otoño que organiza Almazén (Calle Guifré 9) y mañana sábado cerraremos la fiesta del Club Esportiu Hispano-Francés con un concierto a las 16:30 h. ¡Estáis todos invitados!

1 comentario:

Unknown dijo...

Personalment el local d'Almazen m'ha semblat idílic, és un espai petit però molt familiar, es respira un bon rotllo des del principi i el públic és força obert. M'agradaria molt tornar-hi el mes que ve i que hi poguem sortir tots a cantar!
El concert d'avui dissabte amb el club ha estat genial! ens ho hem passat molt bé, el públic d'una mitja d'edat alta ha sigut excepcional: ha ballat, cantat, animat amb molta força i emocionat, HA SIGUT LA PERA i mira que no estàvem gaire brillants però el "Let the Weak" ha marcat cotes emocionals agreujades. He aprés alguna cosa avui i es que la gent gran té força i no es capfica amb el que fan bé o malament, ells gaudeixen i s'ho apssen bé tots reunits balalnt, jugant o parlant,sigui el que sigui són una pinya que es diverteix junta, això és el que sento quan canto amb vosaltres sigui el concert que sigui voldria sentir-ho sempre. Una abraçada Zombis i amunt!